Bli medlem

Bli medlem hos oss!

Ett medlemsskap i Arkum kostar 150:-/år och medlemsavgiften betalas per kalenderår. Den ska alltså för aktiva medlemmar förnyas vid varje årsskifte oavsett när under året du blev medlem.

Bli medlem i Arkum
Om du vill bli medlem så skicka ett mail till studentryttarforeningumea@gmail.com där du anger att du vill bli medlem och uppger namn, personnummer, adress och mejladress.
Skriv även lite kort om din ridvana och längd som vi kan vidarebefordra till vår ridlärare första gången du ska rida med oss så han vet vilken häst som borde passa bäst!

Därefter betalar du in 150 kr på ARKUMs pg: 829759-0. Glöm inte att ange avsändare (namn och personnummer) så att vi vet att det är just du som har betalt medlemsavgiften.

OBS: Genom ert medlemskap i ARKUM godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation). Personuppgifterna används för att söka kommunalt och statligt LOK-stöd för idrottare under 25 år.

Medlemskap i URF
För att få rida med oss måste du också vara medlem i URF (Umeå ryttarförening). Det kostar 410:- för kalenderåret 2020. För att bli medlem så registrerar du dig själv i deras kunddatabas via denna länk: http://www.ridskolor.se/XenoWebb.asp

Därefter får du en faktura via mejl. När den är betald går det bra att börja anmäla sig till lektioner! Även medlemskapet i URF löper per kalenderår och måste således förnyas i årsskiftet.