Styrelsen

Jenni Oskarsson – Ordförande

Född: 1995

Utbildning: Psykologprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Jenni och kommer från Onsala utanför Göteborg. Jag flyttade upp till Umeå 2018 för att börja plugga men började rida med ARKUM först 2021. Jag gick med i styrelsen som ordförande 2022. Min ridkarriär började vid 9 års ålder på en gammal travare och sedan dess har hästar alltid varit en del av mitt liv. Jag hade egen häst som jag tävlade i hoppning fram till 2014 då jag flyttade till Tyskland för några år som beridare. Numera är ridningen en hobby och jag är så glad att ha hittat ARKUM som är ett perfekt avbrott i studierna! Jag hoppas vi ses i stallet! 🙂

 

Emma Annerberg – Vice Ordförande

Född: 1997

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Mitt namn är Emma och jag flyttade upp till Umeå 2017 för att studera till civilingenjör men bestämde mig sedan för att jag vill bli läkare istället. Det här blir mitt tredje år i styrelsen och förhoppningsvis blir det fler år framöver! Jag tävlade en del i dressyr och hoppning som tonåring men började sedan rida bl.a. dessa två härliga travare som ni kan se på bilden.

 

Lovisa och en brun hästLovisa Berggren – Kassör

Född: 1998

Utbildning: Civilingenjörsprogrammet i Interaktion & Design

Fakta: Hej! Jag heter Lovisa och är uppvuxen i Umeå. Jag studerar Interaktion & Design och kommer ta examen våren 2023! Jag började rida när jag var 7 år i Sigtuna, men har sedan 8 års ålder ridit på Umeå Ryttarförening. Jag har tävlat lite dressyr under ponnyåren och på gymnasiet tävlade jag på ridskolans hästar upp till 110-nivå i hoppning. Jag har varit kassör i ARKUM i två år, 2021 och 2022. Vi ses i stallet!

 

 

 

Ella Alakulju – Sekreterare samt tävlingsansvarig

Född: 2000

Utbildning: Tandläkarprogrammet

Fakta: Hejhej! Ella heter jag och kommer från Haparanda. Jag flyttade till Umeå 2020 för att studera till tandläkare och går termin 5 just nu. Började rida på ridskola när jag var 10 år och sedan dess har hästar och stallet alltid legat varmt om hjärtat. Som tur är hittade jag ARKUM nästan direkt efter att jag började studera här. Den vanliga lördagen har nu istället blivit höjdpunkten på veckan då vi alla får sätta oss på hästryggen och rida! Hoppas vi ses i stallet! 

Amanda Frestadius – Webb- och PR-ansvarig samt representant för SAR

Född: 1998

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Amanda och kommer från Hudiksvall men har bott i Umeå nu nästan 3 år för att plugga till läkare där jag nu går termin 6. Hästar har alltid varit en del av mitt liv och jag har haft flera ponnysar som jag tävlat på elitnivå och min främsta merit är nog min 6 placering på dressyr-SM 2015. Numera har jag inte lika höga mål utan ser ridningen som en paus i den stressiga vardagen vilket ARKUM är perfekt för. När jag är hemma har jag dock turen att få låna en fin dressyrhäst som jag tävlar lite små tävlingar på vilket är kul! Jag deltog i student-SM 2019 och ska nu delta 2020.