Styrelsen

 Pernilla Aronsson – Ordförande

Ålder: 25

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Pernilla och flyttade upp till Umeå från Stockholm för att börja plugga. Jag började rida hos ARKUM 2018 och gick med i styrelsen som ordförande 2020. Efter ett par år kliade det alldeles för mycket i fingrarna efter häst så när jag hittade ARKUM kändes det perfekt att kunna rida när det passade mig! Min ridkarriär började vid 4 års ålder på ridskolans bruna lilla shettissto som var envisheten själv. Sen dess har jag provat på det mesta som man kan göra med hästar, men fastnat mest för sportkörning och dressyr. Hoppas vi ses i stallet!

 

 

 Emma Annerberg – Vice Ordförande

Ålder: 23

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Mitt namn är Emma och jag flyttade upp till Umeå 2017 för att studera till civilingenjör men bestämde mig sedan för att jag vill bli läkare istället. Det här blir mitt tredje år i styrelsen och förhoppningsvis blir det fler år framöver! Jag tävlade en del i dressyr och hoppning som tonåring men började sedan rida bl.a. dessa två härliga travare som ni kan se på bilden.

 

 

 

Lovisa Berggren – Kassör

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta:

 

Ella Alakulju – Sekreterare

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 Amanda Frestadius – Webb och PR-ansvarig

Ålder: 22

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Amanda och kommer från Hudiksvall men har bott i Umeå nu nästan 3 år för att plugga till läkare där jag nu går termin 6. Hästar har alltid varit en del av mitt liv och jag har haft flera ponnysar som jag tävlat på elitnivå och min främsta merit är nog min 6 placering på dressyr-SM 2015. Numera har jag inte lika höga mål utan ser ridningen som en paus i den stressiga vardagen vilket ARKUM är perfekt för. När jag är hemma har jag dock turen att få låna en fin dressyrhäst som jag tävlar lite små tävlingar på vilket är kul! Jag deltog i student-SM 2019 och ska nu delta 2020.

 

 

Linnea Lindelöf – Representant för SAR

Ålder: 30

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej jag heter Linnea Lindelöf och är 30 år. Just nu läser jag åttonde terminen på läkarprogrammet. Jag är även legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi och läste även då vid Umeå universitet. Under den tiden satt jag i ARKUMs styrelse varav ett år som ordförande. Jag har ridit tre student SM och en SRNC. Jag har en egen häst som jag rider under helgerna när jag är hemma i Luleå.

 

 

Anna Östblom – Tävlingsansvarig

Ålder: 

Utbildning:

Fakta: