Styrelsen

 Pernilla Aronsson – Ordförande

Ålder: 24

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Pernilla och flyttade upp till Umeå från Stockholm för att börja plugga. Jag började rida hos ARKUM 2018 och gick med i styrelsen som ordförande 2020. Efter ett par år kliade det alldeles för mycket i fingrarna efter häst så när jag hittade ARKUM kändes det perfekt att kunna rida när det passade mig! Min ridkarriär började vid 4 års ålder på ridskolans bruna lilla shettissto som var envisheten själv. Sen dess har jag provat på det mesta som man kan göra med hästar, men fastnat mest för sportkörning och dressyr. Hoppas vi ses i stallet!

 

 

 Emma Annerberg – Vice Ordförande

Ålder: 23

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Mitt namn är Emma och jag flyttade upp till Umeå 2017 för att studera till civilingenjör men bestämde mig sedan för att jag vill bli läkare istället. Det här blir mitt tredje år i styrelsen och förhoppningsvis blir det fler år framöver! Jag tävlade en del i dressyr och hoppning som tonåring men började sedan rida bl.a. dessa två härliga travare som ni kan se på bilden.

 

 

 

Evangelina Stolt – Kassör

Ålder: 24

Utbildning: Civilingenjör

Fakta: Hej! Evangelina heter jag och flyttade upp till Umeå från Motala för snart 4 år sedan för att börja plugga Civilingenjörsprogrammet. Här började jag snabbt trivas superbra! Det var bara en sak som saknades, stallet och hästarna! Från att ha ridit så länge jag kan minnas började jag sakna stallet efter ett litet uppehåll. Jag är en inbiten hopptjej med mycket erfarenhet av envisa och busiga lektionsponnys. Något jag ville tillbaka till. Att gå med i ARKUM kändes därför självklart. Det är fantastiskt att få komma ut till stallet och umgås med andra hästnördar och att få vara engagerad i styrelsen och alla roliga aktiviteter som vi hittar på. Jag har snart suttit i styrelsen i 2 år och hunnit delta i två student SM. Jag hoppas det blir många fler aktiviteter tillsammans med ARKUMs trevliga gäng och att vi ses i stallet

 

Felicia Karp – Sekreterare

Ålder: 24

Utbildning: Psykologprogrammet

Fakta: Hej! Felicia heter jag och flyttade upp till Umeå från Linköping för att börja på psykologprogrammet. Jag är nu inne på min nionde termin och trivs jättebra! Rida började jag göra när jag var 7 år gammal och fortsatte på det spåret ända fram till flytten. I och med att ridningen tidigare varit så pass stor del av mitt liv var det något som verkligen saknades här uppe i Umeå. När jag då fick höra om ARKUM och möjligheten att rida de fredagar som passar kändes det helt perfekt!

 

 

 Amanda Frestadius – Webb och PR-ansvarig

Ålder: 22

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Amanda och kommer från Hudiksvall men har bott i Umeå nu nästan 3 år för att plugga till läkare där jag nu går termin 6. Hästar har alltid varit en del av mitt liv och jag har haft flera ponnysar som jag tävlat på elitnivå och min främsta merit är nog min 6 placering på dressyr-SM 2015. Numera har jag inte lika höga mål utan ser ridningen som en paus i den stressiga vardagen vilket ARKUM är perfekt för. När jag är hemma har jag dock turen att få låna en fin dressyrhäst som jag tävlar lite små tävlingar på vilket är kul! Jag deltog i student-SM 2019 och ska nu delta 2020.

 

 

Linnea Lindelöf – Representant för SAR

Ålder: 30

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej jag heter Linnea Lindelöf och är 30 år. Just nu läser jag åttonde terminen på läkarprogrammet. Jag är även legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi och läste även då vid Umeå universitet. Under den tiden satt jag i ARKUMs styrelse varav ett år som ordförande. Jag har ridit tre student SM och en SRNC. Jag har en egen häst som jag rider under helgerna när jag är hemma i Luleå.

 

 

Elin Fagerström – Tävlingsansvarig

Ålder: 25

Utbildning: Tandhygienist

Fakta: Hej!
Elin heter jag gör mitt andra år i Arkums styrelse. Jag flyttade till Umeå för att studera till tandhygienist och hörde talas om Arkum genom en tjej i min korridor.
Tidigare har jag haft egna ponnier och tävlat en del! Så att få rida lite stillar det värsta suget av hästluft och att man dessutom kan få chansen att tävla på tex Student-Sm är perfekt!

 

 

 Stina Nilsson – Suppleant

Ålder: 22

Utbildning: Tandhygienist

Fakta: Hej! Jag heter Stina och flyttade till Umeå 2018 för att läsa till tandhygienist, där jag nu betar av sista året. Mitt hästintresse startade i ett liiitet stall med en gammal fjordingsvalack, men övergick sedan till ridskola där jag fastnade mest för dressyren.

ARKUM har varit helt perfekt under studietiden, för en välbehövlig paus ibland. Fick dessutom äran att delta i student-SM 2019 vilket var hur kul som helst!

 

 

 

bild_kommer

Viktoria Limburg Stirum Dörring – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommer

Sara Björklund – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommerElsa Brynje – Suppleant

Ålder:

Utbildning:

Fakta: