Styrelsen

bild_kommer

Pernilla Aronsson – Ordförande

Ålder: 

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Pernilla och flyttade upp till Umeå från Stockholm för att börja plugga. Jag började rida hos ARKUM 2018 och gick med i styrelsen som ordförande 2020. Efter ett par år kliade det alldeles för mycket i fingrarna efter häst så när jag hittade ARKUM kändes det perfekt att kunna rida när det passade mig! Min ridkarriär började vid 4 års ålder på ridskolans bruna lilla shettissto som var envisheten själv. Sen dess har jag provat på det mesta som man kan göra med hästar, men fastnat mest för sportkörning och dressyr. Hoppas vi ses i stallet!

 

 Emma Annerberg – Vice Ordförande

Ålder: 22

Utbildning: 

Fakta: Hej! Mitt namn är Emma och jag flyttade upp till Umeå för tre år sedan för att studera till civilingenjör men bestämde mig sedan för att jag vill bli läkare istället. Det här är mitt andra år i styrelsen och förhoppningsvis blir det fler år framöver! Jag tävlade en del i dressyr och hoppning som tonåring men började sedan rida bl.a. dessa två härliga travare som ni kan se på bilden.

 

 

bild_kommerEvangelina Stolt – Kassör

Ålder:

Utbildning: Civilingenjör

Fakta:

 

 

 

 

 

Felicia Karp – Sekreterare

Ålder: 22

Utbildning: Psykologprogrammet

Fakta: Hej! Felicia heter jag och flyttade upp till Umeå från Linköping för att börja på psykologprogrammet. Jag är nu inne på min sjätte termin och trivs jättebra! Rida började jag göra när jag var 7 år gammal och fortsatte på det spåret ända fram till flytten. I och med att ridningen tidigare varit så pass stor del av mitt liv var det något som verkligen saknades här uppe i Umeå. När jag då fick höra om ARKUM och möjligheten att rida de fredagar som passar kändes det helt perfekt!

 

bild_kommer  Amanda Frestadius – Webb och PR-ansvarig

Ålder: 

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta:

 

 

 

 

 

Linnea Lindelöf – Representant för SAR

Ålder: 28

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej jag heter Linnea Lindelöf och är 26 år. Just nu läser jag femte terminen på läkarprogrammet. Jag är även legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi och läste även då vid Umeå universitet. Under den tiden satt jag i ARKUMs styrelse varav ett år som ordförande. Jag har ridit tre student SM och en SRNC. Jag har en egen häst som jag rider under helgerna när jag är hemma i Luleå.

 

 

bild_kommer

Elin Fagerström – Tävlingsansvarig

Ålder: –

Utbildning: –

Fakta: –

 

 

 

 

 

bild_kommer Stina Nilsson – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommer

Viktoria Limburg Stirum Dörring – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommer

Sara Björklund – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommerElsa Brynje – Suppleant

Ålder:

Utbildning:

Fakta: