Styrelsen


Johanna Salmi – Ordförande

Ålder: 24

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Det här är mitt andra år i ARKUMs styrelse men mitt första som ordförande. Det ska bli en rolig och spännande utmaning! För er som inte träffat mig heter jag Johanna, är 25 år och kommer från Uppsala. Just nu läser jag min femte termin på läkarprogrammet. Jag började rida på ridskola hemma i Uppsala när jag var 9 år och efter det var jag fast. Jag tycker det är perfekt att kunna rida lektioner med ARKUM, att kunna boka in sig på en ridlektion när det passar. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta skolveckan på än med en ridlektion. Fredagarna blir veckans bästa dag!

Jag hoppas att vi ses i stallet eller på någon av ARKUMs medlemsaktiviteter!

 

 

Maja Renström – Vice Ordförande

Ålder: 28

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Jag har hållit på med hästar så länge jag kan minnas, fick min första ponny när jag var elva och lämnade i princip inte stallet efter det. Gillar de flesta former av ridning men föredrar egentligen mest uteritter även om dressyrtanten inom mig har börjat vakna. Efter gymnasiet utbildade jag mig till hovslagare och jobbade med det i fyra år innan jag tillslut kom på att jag skulle söka in på läkarprogrammet. Höstterminen 2014 flyttade jag och Kamira (som är fölet på bilden) till Umeå, men jag insåg ganska snart att det var lite för mycket att ha egen häst parallellt med studierna och sålde henne till en före detta ARKUM ryttare. Hon bor numera i Sundsvall och jag har varit en stående gäst på ARKUMs lektioner sedan dess.

 

 

bild_kommerEmma Wretman – Kassör

Ålder:

Utbildning:

Fakta:

 

 

 

 

 

 

Felicia Karp – Sekreterare

Ålder: 21

Utbildning: Psykologprogrammet

Fakta: Hej! Felicia heter jag och flyttade upp till Umeå från Linköping för att börja på psykologprogrammet. Jag är nu inne på min fjärde termin och trivs jättebra! Rida började jag göra när jag var 7 år gammal och fortsatte på det spåret ända fram till flytten. I och med att ridningen tidigare varit så pass stor del av mitt liv var det något som verkligen saknades här uppe i Umeå. När jag då fick höra om ARKUM och möjligheten att rida de fredagar som passar kändes det helt perfekt!

 

 

 

 

 


Rebecca Ebeling – Webb och PR-ansvarig

Ålder: 20

Utbildning: Biomedicinsk analytikerprogrammet

Fakta: Hej! Jag kommer ursprungligen från en liten stad i Västmanland som heter Sala. Där red jag på ridskola i 8 år innan jag slutade för att få mer tid till att rida några kallblodstravare privat. Jag gick även på voltige där hemma men var tvungen att sluta hösten 2016 när jag flyttade till Umeå för att studera till BMA. Jag ville ta upp ridningen på ridskola igen efter att endast ha ridit i skogen ca 4 år och då kändes ARKUM perfekt för mig som är student!

 

 

 

Linnea Lindelöf – Representant för SAR

Ålder: 26

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej jag heter Linnea Lindelöf och är 26 år. Just nu läser jag första terminen på läkarprogrammet. Jag är även legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi och läste även då vid Umeå universitet. Under den tiden satt jag i ARKUMs styrelse varav ett år som ordförande. Jag har ridit tre student SM och en SRNC. Jag har en egen häst som jag rider under helgerna när jag är hemma i Luleå.

 

 

 

bild_kommer

Sara Björklund – Tävlingsansvarig

Ålder: –

Utbildning: –

Fakta: –

 

 

 

 

 

 

Emelie Karlström – Suppleant

Ålder: 20

Utbildning: Juristprogrammet

Fakta: Hej! Jag heter Emelie Karlström och är 20 år gammal. Jag är nu inne på min andra termin på juristprogrammet häruppe i Umeå och jag stortrivs, speciellt när jag i november hittade till ARKUM. Jag har ridit sedan 8-årsåldern på olika ridskolor, men mestadels på en ridskola med basjkirhästar, som är en rysk hästras. Jag hade även en foderhäst i ett år när jag var yngre, vilket var väldigt lärorikt. Jag är en riktig skogsmulle och älskar därför att rida i skogen mer än annat, men dressyr ligger mig också varmt om hjärtat.

 

 

bild_kommer

Lina Björklund – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

 

 

bild_kommer

 

Anna Gebre Medhin – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: