Styrelsen


Johanna Salmi – Ordförande

Ålder: 26

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej! Det här är mitt tredje år i ARKUMs styrelse och mitt andra som ordförande. För er som inte träffat mig heter jag Johanna, är 26 år och kommer från Uppsala. Just nu läser jag min sjunde termin på läkarprogrammet. Jag började rida på ridskola hemma i Uppsala när jag var 9 år och efter det var jag fast. Jag tycker det är perfekt att kunna rida lektioner med ARKUM, att kunna boka in sig på en ridlektion när det passar. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta skolveckan på än med en ridlektion. Fredagarna blir veckans bästa dag!

Jag hoppas att vi ses i stallet eller på någon av ARKUMs medlemsaktiviteter!

 

Maja Renström – Vice Ordförande

Ålder: 30

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Jag har hållit på med hästar så länge jag kan minnas, fick min första ponny när jag var elva och lämnade i princip inte stallet efter det. Gillar de flesta former av ridning men föredrar egentligen mest uteritter även om dressyrtanten inom mig har börjat vakna. Efter gymnasiet utbildade jag mig till hovslagare och jobbade med det i fyra år innan jag tillslut kom på att jag skulle söka in på läkarprogrammet. Höstterminen 2014 flyttade jag och Kamira (som är fölet på bilden) till Umeå, men jag insåg ganska snart att det var lite för mycket att ha egen häst parallellt med studierna och sålde henne till en före detta ARKUM ryttare. Hon bor numera i Sundsvall och jag har varit en stående gäst på ARKUMs lektioner sedan dess.

 

bild_kommerEvangelina Stolt – Kassör

Ålder:

Utbildning: Civilingenjör

Fakta:

 

 

 

 

 

Felicia Karp – Sekreterare

Ålder: 22

Utbildning: Psykologprogrammet

Fakta: Hej! Felicia heter jag och flyttade upp till Umeå från Linköping för att börja på psykologprogrammet. Jag är nu inne på min sjätte termin och trivs jättebra! Rida började jag göra när jag var 7 år gammal och fortsatte på det spåret ända fram till flytten. I och med att ridningen tidigare varit så pass stor del av mitt liv var det något som verkligen saknades här uppe i Umeå. När jag då fick höra om ARKUM och möjligheten att rida de fredagar som passar kändes det helt perfekt!

 

bild_kommer  Emma Annerberg – Webb och PR-ansvarig

Ålder: 21

Utbildning: Civilingenjör

Fakta:

 

 

 

 

 

Linnea Lindelöf – Representant för SAR

Ålder: 28

Utbildning: Läkarprogrammet

Fakta: Hej jag heter Linnea Lindelöf och är 26 år. Just nu läser jag femte terminen på läkarprogrammet. Jag är även legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi och läste även då vid Umeå universitet. Under den tiden satt jag i ARKUMs styrelse varav ett år som ordförande. Jag har ridit tre student SM och en SRNC. Jag har en egen häst som jag rider under helgerna när jag är hemma i Luleå.

 

 

bild_kommer

Sara Björklund – Tävlingsansvarig

Ålder: –

Utbildning: –

Fakta: –

 

 

 

 

 

bild_kommer Stina Nilsson – Suppleant

 

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommer

Viktoria Limburg Stirum Dörring – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommer

Anna Gebre Medhin – Suppleant

Ålder: 

Utbildning: 

Fakta: 

 

 

 

 

 

bild_kommerElin Fagerström – Suppleant

Ålder:

Utbildning:

Fakta: