Regler för anmälan

Regler för anmälan till ridlektion

Om du vill rida med Arkum ska du ha betalat medlemsavgiften till Arkum. Som medlem väljer du själv hur ofta du vill rida. Anmäl dig senast på torsdagen klockan 14.00 för att rida lördagens lektion. Du anmäler dig via mail till studentryttarforeningumea@gmail.com. Det finns 10 platser på fredagslektionerna varje vecka. Du bör avvakta bekräftelse på att du fått en plats innan du betalar in lektionsavgiften. Lektionen kostar 175 kronor för fredagar och den förskottsbetalas till Arkum på plusgiro: 829759-0. Märk inbetalningen med vad den gäller (ridlektion och datum). Om betalningen inte kommit in i tid tillkommer en förseningsavgift på 50 kronor. Om du har obetalda lektioner eller rider utan att ha betalat medlemsavgiften kommer du att plockas bort från listan över anmälda till ridlektioner, för att göra plats för andra medlemmar som betalat avgifterna.

Anmälan till lektionen öppnar 14 dagar innan lektionen äger rum. Alltså två lördagar innan den aktuella lektionen går det att börja anmäla sig till lördagslektionen.

Om du inte kan rida lektionen du har bokat kan du höra om vi kan hjälpa dig att ordna att någon annan ARKUMare kan rida istället. Maila då till studentryttarforeningumea@gmail.com så meddelar vi om det finns någon som står på reservlistan. Det går också bra om du sköter detta på egen hand men meddela då oss om vem som tar ridlektionen. Observera att anmälan till ridlektioner är bindande och om någon reserv inte återfinns är du betalningsskyldig. Detta gäller inte om du har ett läkarintyg på att du inte kan rida. Då drar vi tillbaka din anmälan oavsett om det finns en reserv eller inte och du blir inte betalningsskyldig.