Regler för anmälan till lektion

Om du vill rida med Arkum ska du ha betalat medlemsavgiften till Arkum. Som medlem väljer du själv hur ofta du vill rida. Anmäl dig senast på torsdagen klockan 12.00 för att rida lördagens lektion. Du anmäler dig via mail till studentryttarforeningumea@gmail.com. Det finns 8 platser på lördagslektionerna varje vecka. Du bör avvakta bekräftelse på att du fått en plats innan du betalar in lektionsavgiften. Lektionen kostar 202 kronor och den förskottsbetalas till Arkum på plusgiro: 829759-0. Märk inbetalningen med namn och datum. Om betalningen inte kommit in i tid (ska vara ARKUM tillhanda vardagen innan lektionen) tillkommer en förseningsavgift på 50 kronor. Om du har obetalda lektioner eller rider utan att ha betalat medlemsavgiften kommer du att plockas bort från listan över anmälda till ridlektioner, för att göra plats för andra medlemmar som betalat avgifterna.

Anmälan till lektionen öppnar 14 dagar innan lektionen äger rum. Alltså två lördagar innan den aktuella lektionen går det att börja anmäla sig till lördagslektionen.

Fick du ingen plats till lektionen men gärna vill rida kan du skriva upp dig på väntelistan. När en lektion blir fullbokad skriver Arkum ett inlägg på vår Facebooksida där personer som är intresserade av att stå på väntelistan kan kommentera. Om du är anmäld till en lektion men fått förhinder kan det finnas personer på väntelistan. Finns det någon på väntelistan så skriver du till den som kommenterat inlägget först. Finns det ingen på väntelistan kan du försöka hitta någon på egen hand som kan rida istället för dig. Oavsett så måste du meddela oss så att vi vet vem det är som kommer och rider. Får du inte tag på någon reserv så är du betalningsskyldig för lektionen. Detta gäller inte om du har ett läkarintyg på att du inte kan rida. Då drar vi tillbaka din anmälan oavsett om det finns en reserv eller inte och du blir inte betalningsskyldig.